Les obres de reurbanització de l’avinguda Jaume I i els carrers Baladre i Tarongers encaren la recta final

20181126-OBRES BALADRE (1)

L’Ajuntament de Miramar està prop de finalitzar les obres de reurbanització de part de l’avinguda Jaume I, el carrer Tarongers i la continuació del carrer Baladre, tots ells situats a la platja.

Les actuacions han consistit en la renovació de la xarxa de proveïment d’aigua potable, substituint de les canonades de fibrociment per noves canalitzacions de polietilè d’alta densitat. Les obres han permés la renovació i soterrament de la xarxa d’enllumenament i el canvi de fanals, així com la incorporació de noves voreres. Per tancar les obres se substituirà la pintura dels passos de zebra per empedrat, amb la finalitat d’evitar el manteniment.

En aquest projecte s’han invertit més de 112.000 euros. D’aquesta quantitat, la Diputació de València ha aportat 107.000 euros, mentre que la resta, ha sigut abonat per l’Ajuntament.

La remodelació suposa la continuació de les intervencions realitzades a la platja de Miramar durant els últims anys i que han suposat la renovació de gran part del nucli, des dels carrers que fiten amb la platja de Piles fins a la zona del riuet. En aquest sentit, l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca, recorda que “aquestes obres continuen el treball de millora de les infraestructures i serveis del de la platja com ja s’ha fet anteriorment en la plaça de les Oronelles, l’avinguda del riuet, l’avinguda de la Constitució i als carrers de les Moreres i de les Fonts”. Amb tot, l’Ajuntament ha destinat, durant 2018, més de 600.000 euros per millorar les infraestructures i serveis a la platja de Miramar.

Altres obres realitzades a la platja

Reurbanització de l’avinguda Constitució de la platja

Remodelació del carrer Tamarits

Les obres de reurbanització del carrer Bovetar