Associacions

Aquestes són les principals associacions i col.lectius de Miramar

UNIOMUSICAL

  • Unió Musical Milamarina.
  • La Societat Unió Musical Milamarina es un lloc no sols d’aprenentatge, sinó també de cultiu i transmissió de valors com ara el treball en equip, l’esforç individual i la tasca ben feta, i tot això gaudint de la música.
  • La Unió Musical está formada per l’escola de música i arts amb classes d’oboè, clarinet, saxòfon, trompeta, trompa, trombó, bombardí, tuba, percussió, guitarra i piano… També formació en llenguatge musical, conjunt instrumental, teatre infantil (fins als 12 anys), teatre d’adults i cor.
  • La BANDA MUNICIPAL: Des de 1991 la Banda de Música de la Unió Musical Milamarina participa en nombrosos esdeveniments festius y culturals a Miramar y voltants, aportant la seua música como a factor cultural al nostre municipi.
  • Contacte: Oficina en la Casa de la Cultura amb atenció dilluns i dimecres de 17:30 a 21:00h. Telèfon: 96 281 86 05. També els pots trobar a Facebook UNIÓ MUSICAL MILAMARINA (@uniomusicalmilamarina)

Associació de Moros i Cristians de MiramarEls més de 60 membres que formen aquesta agrupació participen activament a les festes patronals, a la Fira de Sant Andreu i el mig any de moros i cristians. A més, aquesta associació s’encarrega de coordinar a totes les comparses ‘Hamir el hamar’, ‘Almansur’, ‘Ali ben fet’, ‘Matamoros’ i ‘Kalimba’, a més d’organitzar la gran desfilada coincidint amb l’últim dia de les festes patronals.

1606500_744969818909841_3047631594851398104_o

    • Associació de Jubilats i Pensionistes de Miramar.
  • Fundada en 1988, aquesta associació compta amb més de 20 anys de vida. En la actualitat compta amb més de 130 membres que participen al llarg de l’any en les diferents activitats: dinar de Nadal, dinar dels enamorats i la Festa de l’Associació, Sant Francesc Abat.

CFMIRAMAR

FENTCAMES