Saluda de l’alcalde

ajuntaword

Setembre2015Benvinguts internautes:

Com alcalde de Miramar i en representació del nostre municipi, vos done la benvinguda la nostra nova pàgina web oficial, una finestra oberta al món des d’on podeu consultar tota la informació necessària sobre Miramar: el nostre municipi, la nostra platja, la nostra cultura i història, però també qualsevol tipus d’informació útil tant per als nostres veïns com per als milers de turistes que cada any visiten el nostre municipi, amb una platja i un entorn mediambiental de primer nivell.

Us desitge una grata visita virtual per Miramar i espere que en aquesta pàgina pogueu trobar tota la informació del vostre interés. A la vostra disposició teniu tot tipus de material multimedia, com videos, galeries de fotos, audios, així com la possibilitat de dur a terme diversos tràmits de manera telemàtica.  Així mateix, aquesta pàgina web també aspira a convertir-se en un nexe de comunicació entre l’Ajuntament de Miramar i els seus ciutadans, de manera que us convide a que em feu arribar les vostres opinions, suggerències, idees i aportacions a través del formulari que trobareu al final d’aquestes linies.

Salutacions i moltes gràcies per les vostres opinions i suggerències, que em podeu fer arribar al correu info@ajumiramar.org

 

Asensio Llorca Bertó

Alcalde-President de l’Ajuntament de Miramar