Culturals

Miramar compta amb tres principals infraestructures culturals: l’Auditori Municipal, la Casa de la Cultura i la Biblioteca Municipal. L’Auditori municipal està ubicat al carrer de l’Horta, 1. Amb capacitat per a 300 persones, disposa de les últimes tecnologies en mitjans tècnics i destaca per la seua bona sonoritat. L’Auditori Municipal acull tot tipus d’activitats culturals, com teatre, concerts i qualsevol tipus d’event, com la Festa de l’Esport de Miramar. Ací pots consultar la fitxa tècnica del recinte.

Per altra banda, la Casa de la Cultura, situada al carrer Sant Andreu, 1, actualment està destinada a la Unió Musical Milamarina, una de les associacions més importants de Miramar. En ella es duen a terme tants els assajos, com les seues audicions i les classes de l’Escola de Música. La Casa de la Cultura també compta amb una sala d’exposicions.

Finalment, la Biblioteca Municipal de Miramar està ubicada en l’avinguda de la Mar, número 26, en el primer pis del Centre Social El Molí. Aquest edifici va ser inaugurat en 2007 i, amb ell, les renovades instal.lacions de la Biblioteca Municipal. Actualment, la Biblioteca Municipal compta amb més de 5.000 volums i forma part de la Xarxa de Lectura Pública de la Comunitat Valenciana (XLPV). Obri de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. Pots consultar tota la informació de la nostra Biblioteca, així com les últimes novetats i el catàleg sencer de publicacions en l’espai web de la Biblioteca Municipal de Miramar.