Consorci per a la Gestió de Residus (COR)

logo-cor-1COR són les sigles que definixen el Consorci per a la Gestió de Residus del Pla Zonal X, XI i XII AG2. Des de l’1 de juliol de 2012 es responsabilitza de la transferència, tractament, valorització i eliminació dels residus urbans de 93 municipis de les comarques de La Costera, La Safor, La Vall d’Albaida, La Canal de Navarrés i El Valle de Ayora-Cofrentes.

COR treballa amb els objectius de:

  • Adaptar-nos a la normativa autonòmica, nacional i europea en matèria de residus urbans.
  • Millorar la gestió del tractament, valorització i eliminació de la bossa de fem grisa.
  • Prestar un servei al ciutadà eficient, transparent i respectuós amb el medi ambient

Cal millorar la forma en què tractem i eliminem el fem, buscant un sistema més eficient i respectuós amb el medi ambient i la salut. Les polítiques autonòmiques, nacionals i europees ens obliguen a comptar amb un nou model de gestió per a tractar els residus en la zona pròxima a on es produïxen i fer-ho de manera autosuficient i sostenible. Així podran eliminar-se els abocadors tradicionals.

La creació del COR va suposar la modificació de la taxa de fem que tots paguem a Miramar, tal com expliquem en este díptic informatiu

Així mateix, el video explica la gestió dels residus que porten a terme l’Ajuntament de Miramar i el Consorci per a la Gestió de Residus (COR)

 

CONTACTE:

Telèfon: 962 270 036

@: info@consorciresidus.org