Biblioteca Municipal

La Nova Biblioteca de Miramar ubicada en el carrer Abadia, número 19, s’inaugurà aquest 2021. L’edifici compta amb tres plantes destinades a la lectura i la cultura.

En la planta baixa està l’espai principal de la Biblioteca, separat en diferents ambients: hi ha un espai de lectura amb més de 6.000 volums, una zona infantil totalment diferenciada per a realitzar conta contes, tallers de lectura, etcètera i un espai amb tres ordinadors de nova generació on els usuaris van a poder conectar-se, fer gestions o estudiar online.

Pel que fa a la primera planta, hi ha dues zones diferenciades, una per a l’estudi i l’altra, separada en compartiments, està dedicada per a reunions o estudi en grup, així com per a la realització de cursos.

I la segona planta, completament diàfana, està pensada per a la realització d’exposicions, xarrades, presentacions de llibres, etcètera.

Actualment, la Biblioteca Municipal forma part de la Xarxa de Lectura Pública de la Comunitat Valenciana (XLPV).

Horari: de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Contacte: biblioteca@ajumiramar.org | Tlf: 962819026

Pots consultar tota la informació de la nostra Biblioteca, així com les últimes novetats i el catàleg sencer de publicacions en l’apartat web de la Biblioteca Municipal de Miramar.