Bany Assistit

puntacces2Ubicat en la zona central de la platja de Miramar, junt a l’Oficina de Turisme, es troba el Punt Accesible. Aquesta infraestuctura permet a les persones amb mobilitat reduïda prendre el bany amb total seguretat, ajudats per personal municipal, una cadira de rodes amfíbia i crosses aquàtiques.

En temporada estival, el Punt Accesible està en funcionament  de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores. El Punt Accesible de la platja de Miramar disposa de places d’aparcament reservades per a minusvàlids, rampes i passarel.les especials per a cadires de rodes, zones amb ombra i personal per atendre als usuaris.

Per a poder fer ús del Punt Accesible només cal acudir a les instal.lacions i sol.licitar els seus serveis. Per a l’atencio a grups, així com per a qualsevol consulta relacionada amb el seu funcionament, es pot telefonar a l’Ajuntament de Miramar, al 96 281 91 01. En la web de qualitat de turística de la platja de Miramar hi ha més información sobre el Punt Accesible. Així mateix, si ja has sigut usuari d’aquest servei, pots ajudar-nos a millorar-ho donant-nos la teua opinió a través del questionari de satisfacció del Punt Accesible