Electrolinera

electrologoL’Ajuntament de Miramar segueix apostant per la mobilitat sostenible en el municipi, en aquest cas a través de la instal·lació d’una estació de càrrega per a vehicles elèctrics, que ja està en funcionament.

L’estació de càrrega elèctrica està situada en l’inici de l’avinguda País Valencià, enfront del Palau Miramar. La principal característica d’aquest nou equipament, i que ho fa únic en la comarca, és la seua capacitat per a carregar tot tipus de vehicles de forma ràpida. “La seua potència, de 44kw, permet efectuar una recarrega similar a l’actual repostatge en gasolineres convencionals, ja que en aproximadament 15 minuts es pot recarregar la bateria quasi en un 70 per cent. En esta estació de càrrega es podran recarregar no solament cotxes, sinó també altres vehicles elèctrics, com a bicicletes o fins i tot patinets”, exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca.

Per a poder fer ús de l’estació de càrrega elèctrica de forma gratuïta has de seguir els següent pasos:

Alta d’usuari

L’alta s’ha de cumplimentar en la web http://recarga.fenieenergia.es/ o en l’aplicació Fenie Energia Recarga, disponible per a iOS i Android.

Inici sessió

A continuació has d’iniciar sessió en l’aplicació Fenie Energia Recarga amb el teu usuari (DNI) i contrassenya.

Selecció d’estació

Localitza l’estació de càrrega elèctrica de Miramar ID 0250, selecciona el connector que
desitges utilitzar i selecciona una de les dues opcions: reservar o carregar

Carregar el vehicle

Endollar el vehicle al connector seleccionat i comprovar que el vehicle està carregant. Per a finalitzar desconecta des de l’aplicació i després retira el cable del vehicle

TELEFÒN D’ASSISTÈNCIA 24 HORES 900 251 470