Les obres de remodelació del carrer Tamarits de la platja avancen a bon ritme


Les obres de remodelació integral del carrer Tamarits de la platja de Miramar avancen a bon ritme. Les obres suposen la reurbanització dels 300 metres de longitud d’este carrer, ubicat entre l’avinguda de la Safor i el carrer Constitució. En concret, les obres van a consistir en la renovació de la xarxa del clavegueram tant del carrer Tamarits com del carrer de la Torre. En esta zona les tuberies estaven deteriorades i patien problemes de pèrdues d’aigua. Així doncs, es canviaran les tuberies de formigó per altres de PVC. Així mateix, s’ha construït una xarxa d’evacuació d’aigües pluvials en eixa zona, instal·lant nous embornals i pous de registre.

També es renovarà la xarxa d’abastiment d’aigua potable, canviant les tuberies de fibrociment per altres de polietilè i amb més capacitat. Per altra banda, també s’instal·larà nou enllumenat públic, equipat amb làmpades de LED. Finalment, les obres també van a suposar la reurbanització de les voreres de tot el carrer.

“Esta actuació permetrà dotar al carrer de les dimensions necessàries per a solucionar els problemes de trànsit que es produïen, així com per a facilitar el pas dels vehicles d’urgències, com bombers, o de neteja i arreplegada de residus”, exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca. Estes obres tenen un pressupost de 250.000 euros, finançat conjuntament per la Diputació de València i l’Ajuntament de Miramar.