Miramar finalitza les obres de reurbanització de l’avinguda Constitució de la platja


L’Ajuntament de Miramar ha finalitzat les obres de remodelació integral de l’avinguda Constitució, situada en el nucli de la platja. Les obres s’han dut a terme una vegada finalitzada la temporada estival, amb l’objectiu d’evitar molèsties durant els mesos de més afluència a la platja. De fet, l’avinguda Constitució és un dels principals vials de la zona sud de la platja de Miramar, amb una longitud de més de 450 metres. Les actuacions han consistit en la renovació de la xarxa de proveïment d’aigua potable d’aquesta avinguda i els carrers adjacents, canviant les canonades de fibrociment per noves canonades de polietilè d’alta densitat.

Les obres també han suposat el soterrament de la xarxa d’enllumenat i el canvi dels fanals, així com la renovació de les voreres de tots els carrers en les quals s’ha intervingut. De fet, s’han renovat les voreres de tota l’avinguda Constitució, així com dels carrers Bolitx, Milotxa, de la Sénia i de la Torre.

Finalment, s’ha substituït la pintura dels passos de zebra de tota l’avinguda per empedrat, amb la finalitat d’evitar manteniment. Aquestes obres han suposat una inversió superior als 190.000 euros. D’aquesta quantitat, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València han aportat 45.000 euros cadascuna d’elles, mentre que la resta, 100.000 euros, ha sigut aportat per l’Ajuntament de Miramar.

Tal com exposa l’alcalde del municipi, Asensio Llorca “amb aquestes actuacions continuem millorant els espais públics i infraestructures de la platja, tal com hem fet durant els passats mesos amb la reurbanització dels carrers Tamarits i Sotaia, entre altres actuacions”