L’Ajuntament de Miramar inicia la remodelació a diferents carrers de la platja

Obres al C/Sotaia, febrer de 2021.

L’Ajuntament de Miramar ha iniciat les obres de remodelació en diferents zones de la platja amb una inversió de 170.000 euros finançats amb una subvenció de la Diputació de València i fons propis municipals.

En primer lloc s’ha iniciat la remodelació de l’últim tram del carrer Sotaia, situat a la platja de Miramar. L’actuació consisteix en la reurbanització i implantació d’una nova xarxa separativa de pluvials.

A més, amb relació a aquestes les obres, també es repararà un tram de la séquia que discorre soterrada entre el carrer de la Senda de l’Amo i el carrer Sotaia. En les dues intervencions s’invertiran 88.000 euros finançats íntegrament per l’Ajuntament de Miramar.

Obres del C/Marenys, febrer 2021.

Paral·lelament han començat les obres de renovació d’antigues infraestructures al Carrer Marenys, situat a la platja de Miramar. En concret l’actuació, on s’invertiran 82.108,88 euros subvencionats per la Diputació de València, es renovarà el col·lector de sanejament.

“Aquestes intervencions suposen la continuació de les obres de reurbanització realitzades a la platja de Miramar. Així com la renovació d’antigues d’infraestructures que milloraran la vida dels nostres veïns i veïnes, evitant possibles problemàtiques lligades als temporals de fortes pluges”, recalca Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar.