Finalitzades les obres de peatonalització del Carrer Major

L’Ajuntament de Miramar continua amb la progressiva peatonalització dels principals carrers i places del centre històric del municipi. En aquest cas, el consistori ha finalitzat les obres de peatonalització d’un tram del Carrer Major.

L’Ajuntament de Miramar ha invertit en aquesta actuació al voltant de 206.000 euros, procedents de fonts propis municipals. Respecte a les obres, cal destacar que aquestes també inclouen la renovació de les xarxes de proveïment d’aigua potable, del clavegueram i la nova construcció de la xarxa d’aigües pluvials. Així mateix, tota la zona per als vianants està equipada amb nou mobiliari urbà, tal com s’ha portat a terme en altres àrees peatonalitzades de Miramar. Dotant de més encant i singularitat els espais del centre històric del nostre poble: la plaça Major, la plaça de l’Era, la plaça de l’Ajuntament, el carrer Nou, Abadia, Piles i Sant Roc.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “Amb la peatonalització del carrer major hem guanyat espai per als veïns i veïnes del poble, donant més valor al centre històric. Una fórmula que incrementa, una vegada més, la qualitat de vida a Miramar”.

“No podem oblidar que, en aquestes obres, que suposen una important inversió per al poble, on destaquen la renovació d’antigues infraestructures com són les xarxes de proveïment d’aigua potable i el clavegueram, a més d’implantar la xarxa separativa de pluvials, fent un poble més sostenible i compromés amb el medi ambient”.

L’Ajuntament de Miramar millora l’accessibilitat entre el C/Abadia i la plaça de l’Era

L’Ajuntament de Miramar ha realitzat un pas elevat de vianants que uneix la zona peatonal del carrer Abadia i la plaça de l’Era i millora l’accessibilitat entre el CEIP Oliveretes i l’edifici per a usos municipals que albergarà la nova Biblioteca.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “En l’Ajuntament de Miramar continuem apostant per la mobilitat sostenible primant sempre els espais per als vianants. En aquesta actuació hem unificat la zona peatonal del centre històric, on la prioritat de pas és sempre per als vianants, amb la Plaça de l’Era, per reforçar la seguretat d’aquesta zona peatonal, ja que és un dels accessos que utilitzen els xiquets i xiquetes per anar al col·legi.

“A més, a final d’any tindrem condicionada la nova Biblioteca i amb això, aquesta zona, es consolidarà com el nucli cultural, social i educatiu del nostre poble“, recalca Peiró.