8M DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar ha realitzat UN VÍDEO amb la col·laboració d’ADOMAR (Associació de Dones de Miramar) amb motiu del 8 de Març Dia Internacional de la Dona.

Les dones de Miramar alcem la veu per la Igualtat.


8M A LA BIBLIOTECA DE MIRAMAR

La Biblioteca Municipal de Miramar ha preparat un racó morat de lectura amb motiu del 8M Dia Internacional de la Dona. Ací podem trobar un recull de les lectures feministes on les dones i la lluita per la igualtat com a protagonistes. Entre els títols trobem contes, novel·les i vivències d’escriptores que han patit en la seua pròpia pell la discriminació, assetjament i violència pel fet de ser dones.


ACTIVITATS DIA INTERNACIONAL DE LA DONA A MIRAMAR

Omplim els balcons amb el color MORAT

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar vos convida a participar en l’activitat programada per al 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.• Decorem els balcons per omplir de morat els carrers del nostre poble:AMB GLOBUS, DIBUIXOS, SAMARRETES O DE LA FORMA MÉS ORIGINAL.

Podeu pujar les vostres fotos a Instagram etiquetant-nos @ajumiramar o enviar-les per correu electrònic a premsa@ajumiramar.org

CEIP Oliveretes de Miramar

Des de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Miramar s’han preparat per al 8 DE MARÇ tres activitats entorn de la Igualtat per als més menuts del poble.

Les activitats es realitzaran al CEIP Oliveretes respectant els grups i amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19:• INFANTIL 1r i 2n de primària: Canta contes ‘La Caputxeta valenta’• 3r i 4t de primària: Taller de diversitat CALLEM EL XIUXIUET• 5é i 6é de primària: Mites de l’amor romàntic.

I l’alumnat del centre han preparat l’EXPOSICIÓ EN FEMENÍ: