Les obres de la piscina descoberta de Miramar encaren la recta final

Les obres de construcció de la piscina semi olímpica de Miramar encaren la recta final. La nova instal·lació municipal, que suposa una inversió de 370.000 euros, ha estat finançada íntegrament amb una subvenció de la Diputació de València.

En concret, la piscina, que s’inaugurarà el pròxim divendres 17 de juny de 2022, en un acte obert a tot el públic, està situada al Centre Esportiu el Molí amb entrada pel carrer Pilotaris. La instal·lació ocupa 1500 m² i compta amb dues zones de bany, un edifici per als vestuaris, habilitat amb dutxes i canviadors per a persones amb mobilitat reduïda, espai per als socorristes i una infermeria que comptarà amb desfibril·lador. Més de 950 m² estan ocupats per zones verdes amb espais condicionats amb para-sols.

“En aquest moment ja hem començat la recta final de l’obra, en uns dies posarem la gespa i començarem a instal·lar els elements de decoració”, Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar. “Encetem l’estiu amb aquest nou servei a disposició de tota la ciutadania”, destaca l’alcaldessa.

Edificis cardioprotegits

En total són cinc els desfibril·ladors amb què compta Miramar i que donen servei a diferents departaments i instal·lacions municipals. En 2019 s’incorporà el desfibril·lador al camp de futbol i des de l’any 2012 els vehicles de la Policia Local estan equipats amb aquest servei tan essencial per salvar vides.

Així mateix, tots els agents han rebut la formació necessària per a poder utilitzar-los en un cas d’urgència. A més, l’edifici de l’Ajuntament, des de 2017 i el Centre Esportiu El Molí, des de 2014, compten també amb un desfibril·lador en les seues instal·lacions. D’altra banda, la Creu Roja de la platja de Miramar també disposa de desfibril·lador durant el servei de socorrisme en la temporada estival.