Miramar organitza l’Escola d’Estiu 2022

L’Ajuntament de Miramar organitza un any més l’Escola d’Estiu, que es desenvoluparà al Centre Social el Molí del 27 de juny al 29 de juliol i de l’1 al 31 d’agost en horari de 8.30h a 14 hores. En esta activitat poden participar els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys d’edat.

Durant l’Escola d’Estiu, els alumnes participaran en diverses activitats esportives, lúdiques i formatives, així com eixides a la platja. Els alumnes també tindran a la seua disposició les instal.lacions del Centre Esportiu El Molí, amb diverses zones esportives i les noves piscines. A més, hi haurà 4 hores setmanals d’anglés i classes de robòtica.

PREU:

El preu de l’Escola d’Estiu és de 120 euros per als xiquets i xiquetes empadronats (140 per als no empadronats). Si la inscripció es vol fer per una quinzena, el preu és de 60 euros (70 per als no empadronats), mentre que per setmana el preu és de 30 euros (40 per als no empadronats).

Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir aquest formulari. A continuació, pagar per transferència i portar còpia de l’ingrés bancari i el formulari a l’Ajuntament de Miramar, (horari: de dilluns a divendres de 9 a 13h). Esta documentació també es pot enviar per correu electrònic a, joventut@ajumiramar.org . Per a qualsevol consulta pots telefonar al 686900230.

IMPORTANT: L’Escola d’Estiu té places limitades, que s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

DOCUMENTS

Formulari d’Inscripció Escoleta d’Estiu Miramar 2022