Demà comença la temporada estival a Miramar, amb els serveis i instal.lacions a punt

Aquest cap de setmana comença la temporada estival en la platja de Miramar. Per això, l’Ajuntament del municipi ha redoblat els seus esforços per a posar a punt els serveis i instal·lacions amb què compta la platja. Cal recordar que aquesta temporada s’han aconseguit renovat totes les certificacions de qualitat, com són la Bandera Blava, la Q de Qualitat Turística i el distintiu Qualitur, atorgat per la Conselleria de Turisme. A més, per cinqué any consecutiu, Miramar també ha sigut inclòs en la Xarxa de Senders Blaus, després de la creació per part de l’Ajuntament del Sender Blau de la Séquia Mare.

Pel que fa als diferents serveis turístics, demà dissabte dia 17 començarà a funcionar el servei de salvament i socorrisme que prestarà la Creu Roja. Així mateix, l’Oficina de Turisme obrirà les seues portes dimarts que ve, dia 20 de juny. En aquesta oficina també es podrà trobar la Biblioplaya, un servei de préstec de llibres durant la temporada estival, així com el pàrking de bicicletes. En el mateix edifici de l’Oficina de Turisme es troba el caixer automàtic.

Respecte a l’atenció sanitària, el Consultori Mèdic de la platja de Miramar començarà a prestar servei diàriament el dilluns, dia 19 de juny. Fins al 30 de juny, el Consultori estarà obert de dilluns a divendres de 8 a 15, mentre que durant els mesos de juliol i agost prestarà servei de 8 a 21 hores durant els set dies de la setmana. Entre els dies 1 i 19 de setembre, l’horari tornarà a ser de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

Cal recordar que els serveis municipals, reforçats de forma considerable durant la temporada estival, s’encarreguen diàriament de la neteja de l’arena, vials i el condicionament de les zones verdes de la platja. Renta-peus, serveis adaptats, papereres i passarel·les ja estan distribuides per tota la platja. La seguretat ciutadana és un altre dels punts forts de la platja de Miramar. La Policia Local del municipi es reforçarà també a partir d’este dissabte amb un total de 12 agents, que vigilaran el municipi durant les 24 hores del dia els set dies de la setmana. Demà dissabte també obrirà les portes l’oficina de la Policia Local ubicada en el Centre Cívic de la platja

Així mateix, l’1 de juliol entrarà en funcionament l’oficina de la Guàrdia Civil de la platja, situada en el Centre Cívic. A més d’estos serveis, el Centre Cívic de la platja també estarà obert este estiu, i acollirà diverses activitats culturals i educatives, així com mantindrà oberta una sala d’estudi amb connexió WIFI. En la platja també s’organitzaran diverses activitats esportives, culturals i educatives, així com pilates i zumba i cine d’estiu tots els dimecres per la nit.

Tal com exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca, “durant tot l’any, des de l’Ajuntament de Miramar treballem intensament per a tenir una platja en les millors condicions possibles quan arriba la temporada estival. Enguany hem hagut de fer un esforç extra per a posar a punt la platja a causa dels forts temporals d’este hivern. No obstant, les altes xifres d’ocupació, la satisfacció dels usuaris i els importants guardons que rep la nostra platja són una mostra que el nostre esforç està donant els seus fruits. Com a alcalde de Miramar espere que tant els veïns de la platja com els milers de turistes que cada any ens visiten gaudisquen de la seua estada en la nostra platja. “