La XXVI Volta a Peu de Miramar va recòrrer els carrers de la platja i el poble


La Volta a Peu de Miramar va celebrar dissabte passat la seua XXVI edició convertint-se, un any més, en un gran èxit organitzatiu i de participació. L’organització de la cursa va córrer a càrrec de les Regidories d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Miramar, amb la col•laboració del Club d’Atletisme Miramar Fent Cames. Per tercer any consecutiu, l’eixida i la meta estaven situades en la platja de Miramar. Entre les 18.30 i les 19.30 hores van tindre lloc les curses de les categories de base, fins a cadets, mentre que la prova principal va començar a les 20.30 hores.

En el plànol esportiu, cal destacar la victòria en la prova principal de l’atleta toledà del Club d’Atletisme Sant Ildefons Mediolanum Pedro Vega Ballesteros. El manxec, que el passat mes de maig es va proclamar campió d’Espanya de 10.000 metres en categoria veterans, va emprar un temps de 25 minuts i 59 segons a cobrir els 8.300 metres de la prova. En segon lloc va entrar en meta Jordi Ripoll Ramírez, amb un crono de 26 minuts i 50 segons. El tercer lloc va ser per al corredor de l’equip Quilòmetre 42 Adrián Salmerón Olcina, amb un temps de 27:09.

En categoria femenina absoluta la victòria va ser para Encarna Cardona Gómez, del CA Dianum Tururac, que va registrar un crono de 33:13. L’atleta Mari Carmen Torregrosa va arribar segona, amb 34.02, mentre que el tercer lloc va ser para Silvia Valero Martínez, del CA Safor Delikia Sport, amb un temps de 34:16. Finalment, els millors atletes locals van ser Javier Femenia Sanchis, amb un crono de 29:12, i Sylvia Ortolà Moltó, amb 39:47.

Ja pots consultar tots els resultats de la prova.