Miramar celebra este dissabte la XXVI edició de la seua Volta a Peu

La tradicional Volta a Peu de Miramar celebra este dissabte, dia 17 de juny, la seua XXVI edició. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Miramar, amb la col·laboració del Club d’Atletisme Miramar Fent Cames, organitza un any més aquest esdeveniment, una de les curses populars amb més història de la comarca i que recorre cada estiu el terme municipal de Miramar des de l’any 1991.

Enguany, l’eixida i la meta estaran situades també en la platja de Miramar, en concret en la plaça del Riuet. L’eixida de la prova principal tindrà lloc a les 20.30 hores, amb l’objectiu d’evitar en la mesura del possible les altes temperatures. La longitud del recorregut serà de 8.300 metres
Les competicions per als menors fins a categoria cadet s’iniciaran a les 18.30 hores.

Dues hores després començarà la prova principal, per a les categories junior, sènior i veterans. Els atletes participants recorreran els 8.300 metres, en un circuit que travessarà diversos carrers del casc urbà de la platja i el poble de Miramar. Es tracta d’un circuit pràcticament pla, pavimentat íntegrament i amb llargues rectes. En finalitzar la prova es lliuraran trofeus per als primers classificats en categoria junior, sènior i veterans A i B, tant masculins com a femenins, així com als atletes locals millor classificats en cada categoria.

El termini per a les inscripcions anticipades per internet finalitza este divendres, però també és possible inscriure’s el mateix dia de la prova, amb un cost de 5 euros. Fins al moment són més de 300 els atletes inscrits, procedents de tota la Comunitat Valenciana i Madrid, entre altres municipis. La inscripció anticipada es pot formalitzar en la web www.crono4sports.es i té un cost de 5 euros.

El lliurament de dorsals serà el divendres des de les 20 fins a les 22 hores i el dissabte des de les 10 fins a les 13 hores en el Centre Cívic de la platja de Miramar, situat al costat de l’Oficina de Turisme. El mateix dissabte de vesprada, des de les 16 fins a les 19.30 hores també es podrà arreplegar el dorsal en la mateixa línia d’eixida. Finalment, assenyalar que la inscripció per als corredors fins a categoria cadet és gratuïta. Com cada any, els atletes que acaben la prova rebran una samarreta i borsa amb diversos obsequis de part de l’organització.
Segons explica el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Miramar, Vicent Seguí, “amb esta activitat, conjuntament amb les diverses competicions esportives que organitzem en la platja, tenim com a objectiu donar un al·licient tant als veïns i veïnes de Miramar com als milers de turistes que visiten la nostra platja cada any”.

XXVI VOLTA A PEU 2017