XXIX Premi Plaerdemavida

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar organitza la XXIX Edició dels Premis de Narrativa Curta Infantil Plaerdemavida.

Els premis Plaerdemavida tenen una llarga trajectoria a Miramar, tant és així que aquest 2022 se celebra la XXIX edició. “Podem dir que aquest concurs, on tots els anys més de 100 xiquets i xiquetes
de primaria i ESO de Miramar participen, està consolidat al municipi”, assegura Susana Gilabert, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Miramar.

“Des de la Regidoria de Cultura es fa entrega de les Bases al CEIP Oliveretes perquè sabem que des de les aules fan una tasca importantíssima per tal que els més menuts del poble s’interessen per la lectura i l’escriptura i a través d’aquest premi volem impulsar-la i fer valdre l’esforç dels nostres xiquets i xiquetes”, assegura Gilabert.

L’any 2021 es va introduir un premi especial per a la millor narració amb perspectiva de gènere. “Va ser tot un èxit ja que vam comprovar com els xiquets i xiquetes tenen formes diferent de tractar la igualtat i que des d’edats molt prematures tenen clar que no importa ser home o dona per aconseguir allò que es proposen”, conclou la regidora.

Susana Gilabert, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Miramar, fa entrega al CEIP Oliveretes de les bases del XXIX Premi Plaerdemavida.

Els treballs s’han d’entregar a la Biblioteca Municipal fins divendres 8 d’abril de 2022.