L’Espai Jove El Molí organitza activitats de forma mensual


La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Miramar organitza diverses activitats de forma mensual a través de L’Espai Jove El Molí. Aquest servei, en funcionament des del passat mes de novembre, s’ha convertit en un punt d’encontre a través del qual s’organitzen diferents tipus d’activitats que integren i fomenten la participació dels joves del poble.

Aquest nou espai, ubicat a la primera planta del Centre Social El Molí (antiga biblioteca), obri cinc dies a la setmana, de dimecres a diumenge, a les vesprades i compta amb futbolí, billar, televisió, Play Station i jocs de taula entre altres.

“Des de la seua inauguració hem dut a terme diferents activitats, sempre guardant les mesures de seguretat per la covid-19. Totes estan enfocades als seus gustos: escape room, taller de jocs de taula, taller de cuina i també un torneig de Fifa”, assegura Vicent Miquel, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Miramar.

“Es tracta d’impulsar activitats perquè l’Espai Jove siga un puc d’encontre i que els xiquets i xiquetes tinguen un lloc on poder compartir temps i entreteniments. En definitiva, un servei que remarca l’aposta de l’Ajuntament per dinamitzar la joventut del poble”, destaca el regidor.