XVII Jornades Gastronòmiques de Miramar

La cuina de Miramar constituix un clar exemple de la cuina mediterrània, on els arrossos, el peix fresc i les hortalisses tenen el principal protagonisme. No obstant, l’oferta gastronòmica del nostre municipi compta amb plats propis, típics de Miramar i que ja s’han incorporat a l’oferta turística i al patrimoni cultural. Aquestos plats són el polp farcit i la coca borratxa, protagonistes de les Jornades Gastronòmiques de Miramar, que cada mes de març se celebren al municipi.

Aquest any no podem celebrar les Jornades Gastronòmiques igual que ho hem fet els últims anys. Però, des de l’Ajuntament de Miramar no volem perdre la tradició de compartir el nostre plat típic: LA BOSSA DE POLP

Per això les XVII Jornades gastronòmiques les celebrarem desde casa amb un sorteig de dos cistelles de productes de Miramar entre els participants (del 21 de febrer al 20 de març de 2022).

▪️ Com participar?
Envia’ns les fotos o vídeos de l’elaboració de la Bossa de Polp i del plat final per correu electrònic a jornadesgastromiramar@gmail.com o al WhastApp municipal 662194889.

PREMIS EN SORTEIG*: (el sorteig es realitzarà a l’Ajuntament amb la participació d’Adomar a partir del 20 de març de 2022 i es publicarà el resultat a través de les xarxes socials)

  • PRIMER ES REALITZARÀ UN SORTEIG D’UNA CISTELLA de PRODUCTES aportada per ADOMAR (entre les socies que participen).
  • I DESPRÉS, UNA VEGADA TINGAM LA GUANYADORA, ENTRE LA RESTA DE PARTICIPANTS SE SORTEJARÀ UNA CISTELLA de PRODUCTES d’alimentació de Miramar valorada en 150€ aportada per l’Ajuntament de Miramar.

“A través d’aquesta iniciativa volem fomentar la difusió del plat típic de Miramar entre la població més jove del poble, de forma que la recepta es consolide i es puga cuinar en totes les cases del poble”, destaca Salva Gregori, regidor de Festes.

RECEPTA DE LA BOSSE DE POLP

BOSSA DE POLP PER EMPORTAR:

A més, aquest any també comptem amb la participació dels bars i restaurants de Miramar que durant les jornades gastronòmiques cuinaran la bossa de polp per a emportar:

  • El Bar Agustí (695417071)
  • El Rest. Mirella (603875503)
  • El Bar Tràfic (962 80 32 96)
  • El Rest. Mar Mediterráneo: (654562706)