XXIX Volta a peu a Miramar

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Miramar organitza la XXIX Volta a peu a Miramar. Aquest any, per prevenció davant la Covid-19, la carrera continuarà sent competitiva però es realitzarà de forma VIRTUAL.

  • Data: la cursa ‘OnTrack’ es podrà disputar del 19 de setembre al 4 d’octubre. Es podran realitzar tants intents com es desitge, comptabilitzant el millor temps d’entre tots. S’ha de cobrir el recorregut complet, sense retallar cap zona o el sistema no detectarà la realització de la prova.
  • Premis/Trofeus:

Tres primers classificats general masculí.

Tres primeres classificades general femení.

Tres primers classificats LOCALS general masculí.

Tres primeres classificades LOCALS general femení.

Rifa: Abonament gratüit d’1 mes al Centre Esportiu El Molí / 3 dinars o sopars per a dues persones a escollir entre els bars i restaurants de Miramar, poble o platja (màxim 50e i a gastar en els següents tres mesos) / Articles esportius.

Detall per a tots els/les participants (a recollir en el Centre Esportiu El Molí una vegada acabada la carrera, presentant el recorregut amb l’app
Strava).

  • Recorregut: 8.200m. Eixida des del Centre Cívic al Passeig de la Platja de Miramar.

En el procés d’inscripció es demanarà autorització per a connectar amb el vostre compte de Strava. Així, en realitzar el recorregut amb el rellotge GPS o app mòbil seguint el segment indicat i publicar l’activitat en Strava, automàticament el teu temps apareixerà en la classificació oficial de la carrera en RUNÁTICA.

Més informació:
https://www.runatica.com/event/xxix-volta-peu-miramar-ontrack-2020

Reglament:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab