Miramar enceta el programa ‘Dona Activa, dona saludable’

Des de la Regidoria de Sanitat i Igualtat de l’Ajuntament de Miramar s’enceta un programa per fomentar els hàbits de vida saludables i desmitificar els estereotips negatius al voltant de la dona.

‘Dona activa, dona saludable’ es un projecte, emmarcat dins de Xarxa Salut de la Comunitat Valenciana, que busca promoure una “cultura saludable de la dona” amb l’objectiu de donar a les participants les ferramentes necessàries per a que siguen capaces de gestionar la seua salut. Aquest programa ha estat subvencionat amb 3.116,000 euros per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana.

Aquest projectes es desenvoluparà a través d’activitats practiques socioculturals i tallers teòrics de formació que es realitzaran des del 15 de setembre fins al 3 de novembre de 2020 a raó d’una sessió setmanal.

Natalia Vila, regidora de Sanitat i Igualtat de l’Ajuntament de Miramar: “Des de la Regidoria hem buscat un programa d’activitats destinat a promocionar la salut de les dones del nostre poble a partir de 18 anys. Es duran a terme sessions on s’inclouran activitats relacionades amb l’autogestió de la pròpia salut i la creació d’una xarxa de dones conscienciades amb la salut i amb la perspectiva de gènere. Entre les activitats que destaquem està la marxa  nòrdica a través d’un tram de la ruta del Sender Blau de Miramar, un taller de cuina, un passeig cultural i cafès-tertúlia sobre alimentació, emocions, apoderament sexual i la gestió del temps”.

Programació:

  • Qui pot participar?

Poden participar les dones de totes les edats a partir de 18 anys.

  • Quan es realitzen les activitats?

Del 15 de setembre fins al 3 de novembre de 2020

  • Lloc de realització: Centre Social El Molí
  • Inscripcions*:

Del 31 d’agost al 14 de setembre de 2020

A través de: https://forms.gle/qRug2ebcBrMvV3u5A

Per a consultes o altres dubtes: 962819101.

*Dades necessàries per a la inscripció: nom, cognoms i edat.

Mesures COVID-19:

Hi haurà una limitació de places per tal de complir amb les mesures d’aforament i l’Ajuntament facilitarà i garantirà les mesures preventives necessàries per a dur a  terme l’activitat.