Miramar acosta la Pilota Valenciana als seus veïns

El dimarts 17 de desembre s’inaugura la mostra
“Faixa roja, faixa blava. La Pilota Valenciana” que estarà en el Centre Social El Molí fins al 15 de gener

Entre les activitats programades per l’Ajuntament de Miramar per a aquest mes de desembre es troba l’exposició “Faixa roja, faixa blava. La Pilota Valenciana”. Una mostra itinerant que recorre la Comunitat Valenciana.

En concret, Miramar serà la tercera localitat de La Safor que expose al públic aquesta mostra sobre la Pilota Valenciana, que aplega al Centre Social El Molí quatre anys després d’haver-la sol·licitat per l’Ajuntament.

L’exposició, coproduïda pel Museu de la Pilota del Genovés i el Museu Valencià d’Etnologia, explica de manera clara i atractiva les bases fonamentals de l’esport, presentant el tema d’una forma didàctica amb la finalitat d’atreure el gran públic. El material exposat consta de panells informatius, maquetes d’espais de joc, cartelleria, documents històrics, diversos tipus de pilotes i utillatge així com diversos audiovisuals. A més,
entre la informació de la mostra podrem trobar la representació d’esportistes de Miramar.

La mostra estarà exposada a Miramar fins al dimecres 15 de gener

Nadal a Miramar

Entre les activitats de Nadal preparades aquest mes desembre per l’Ajuntament de Miramar està la segona activitat intergeneracional. En aquesta ocasió la Biblioteca Municipal acollirà ‘Contes d’Abans: el Nadal a Miramar’, en la qual participaren dones de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Miramar, on es contarà com es vivia en el passat aquesta època en la localitat. A més, el 25 de desembre el Pare Noel visitarà Miramar amb la tradicional cavalcada. El divendres 27 a les 11.00 hores hi haurà parc infantil a la Plaça de la Música i a les 19.00 hores un espectacle de màgia a l’Auditori.

—————- Traducción

El martes 17 de diciembre se inaugura la muestra que estará en el Centre Social El Molí hasta el 15 de enero

Entre las actividades programadas por el Ayuntamiento de Miramar para este mes de diciembre se encuentra la exposición “Faixa roja, faixa blava. La Pilota Valenciana”. Una muestra itinerante que ha recorrido varios municipios de la Comunitat Valenciana.

En concreto, Miramar será la tercera localidad de La Safor que expone al público esta muestra sobre Pilota Valenciana, que llega al Centre Social El Molí cuatro años después de haberla solicitado por el Ayuntamiento.

La exposición, coproducida por el Museo de la Pelota del Genovés y el Museo Valenciano de Etnología, explica de manera clara y atractiva las bases fundamentales del deporte, presentando el tema de una forma didáctica con el fin de atraer el gran público. El material expuesto consta de paneles informativos, maquetas de espacios de juego, cartelería, documentos históricos, varios tipos de pelotas y utillaje así como varios audiovisuales.

La inauguración tendrá lugar el martes 17 de diciembre y estará expuesta en Miramar hasta el 15 de enero.

Navidad en Miramar

Este mes de diciembre el Ayuntamiento de Miramar ha preparado la segunda actividad intergeneracional en la que participaran mujeres de la Asociación de Jubilados y Pensionistes de Miramar contando cómo se vivía en el pasado esta época en la localidad. En esta ocasión la Biblioteca Municipal acogerá ‘Contes d’Abans: el Nadal a Miramar’. Además, el 25 de diciembre Papá Noel visitará Miramar con la tradicional cabalgata. El viernes 25 a las 11.00 horas habrá parque infantil en la Plaza de la Música y a las 19.00 horas un espectáculo de magia para los más pequeños en el Auditorio.