La científica de Miramar Pura Muñoz Cánoves, premi Jaume I a la Investigació Mèdica del 2019


La científica de Miramar Pura Muñoz-Cánoves rep
la medalla d’or durant la ceremònia d’entrega dels Premis Jaume I
. Foto: La Ser.

La científica de Miramar Pura Muñoz Cánoves rep aquest dilluns 25 de novembre el Premi Jaume I a la Investigació Mèdica del 2019 pels seus estudis sobre l’envelliment cel·lular i les possibilitats de la medicina regenerativa. La miramarina Muñoz Cánoves dirigeix el Grup de Recerca en Biologia Cel·lular del Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la Universitat Pompeu Fabra.

  • La investigadora rep una medalla d’or i un premi dotat amb 100.000 euros amb el compromís d’invertir part de l’import en investigació en Espanya.

“En el nostre laboratori intentem comprendre per què els organismes envelleixen, per què els òrgans i els teixits dels animals vius perden la seua funcionalitat pel pas del temps, a pesar que l’envelliment és un procés prevalent les causes per les quals els nostres òrgans envelleixen les desconeixem, intentem trobar les causes per a veure com podem alentir l’envelliment i fer-ho amb salut”, descriu la científica.

Podeu tornar a veure el moment de l’entrega de la medalla d’or (minut 55:34) i el seu discurs a la Cerimònia d’entrega dels Premis Jaume I (57:38). VÍDEO COMPLET de la retransmissió de la Televisió d’Á Punt.


Més notícies:


(A Punt) Un acostament al treball de Pura Muñoz-Cánoves, Premi Jaume I 2019 en Investigació Mèdica