VIDEO | L’escoleta municipal inicia el curs amb 27 alumnes

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Miramar ha posat en marxa aquest curs l’escoleta municipal, que donarà servei a 27 alumnes, amb la incorporació d’una nova ajuda per als pares i mares de Miramar.

El consistori subvenciona el cost de l’escoleta als veïns i veïnes del poble beneficiaris del “bono infantil” atorgat per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. Així, la bonificació municipal amplia l’aportació de la Generalitat i cobreix la despesa dels serveis educatius de l’alumnat de 0 a 2 anys.

En concret, aquestes ajudes se sumen a la subvenció municipal d’anys anteriors que cobria al voltant de 140 euros a cadascun dels alumnes de l’escoleta.

Aquesta mesura busca millorar la conciliació laboral i familiar dels pares i mares de Miramar ampliant a totes les aules de l’escoleta la cobertura econòmica oferta per la Generalitat Valenciana.

Treballs de manteniment

A més, durant els mesos d’estiu l’Ajuntament ha executat diferents treballs de manteniment i condicionament de les diferents aules de l’escoleta municipal en els quals s’han invertit 10.000 euros procedents de fons propis del municipi.

Altres ajudes oferides en 2019 per l’Ajuntament de Miramar

————————————————————————– Traducción

La Escoleta Municipal de Miramar inicia el nuevo curso con 27 alumnos

La Concejalía de Educación del Ayuntamiento de Miramar ha puesto en marcha este curso la escoleta municipal, que dará servicio a 27 alumnos, con la incorporación de una nueva ayuda para los padres y madres de Miramar.

El Ayuntamiento de Miramar subvenciona el coste de la escoleta a los vecinos y vecinas beneficiarios del “bono infantil” otorgado por la Conselleria d’Educació. Por lo que, la bonificación municipal amplia la aportación de la Generalitat Valenciana y cubre el gasto de los servicios educativos del alumnado de 0 a 2 años.

En concreto, estas ayudas se suman a la subvención municipal de años anteriores que cubría alrededor de 140 euros a cada uno de los alumnos de la escoleta.

Esta medida busca mejorar la conciliación laboral y familiar de los padres y madres de Miramar ampliando a todas las aulas de la escoleta la cobertura económica ofrecida por la Generalitat Valenciana.

Trabajos de mantenimiento

Además, durante los meses de verano el Ayuntamiento ha ejecutado diferentes trabajos de mantenimiento y acondicionamiento de las diferentes aulas de la escoleta municipal en los que se han invertido 10.000 euros procedentes de fondos propios del municipio.