Gran èxit de la I Cursa de la Dona de Miramar, amb quasi 700 participants


Ahir diumenge Miramar va ser l’escenari de la primera edició de la Cursa de la Dona, un esdeveniment organitzat pel Club d’Atletisme del municipi amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Miramar (ADOMAR), l’Ajuntament del municipi i el Centre Esportiu El Molí. Un total de 680 dones de totes les edats van participar en la prova, que es va convertir en tot un èxit organitzatiu i de participació. Així mateix, en acabar la prova, els organitzadors van lliurar a la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Miramar un taló de 680 euros, que serà donat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquesta quantitat procedeix de destinar un euro de cada inscripció a la lluita contra el càncer.

La jornada va transcórrer en un ambient festiu, amb gran quantitat de públic i amb l’animació d’una batukada també femenina, a càrrec de Figatell’s Batukats. Esportivament, la victòria en categoria absoluta va ser para Marta Carbó, amb un crono de 21 minuts i 47 segons. Després d’ella, va arribar en segon lloc Christina Mallet, amb 22.16. El tercer lloc va ser per a l’atleta local Alicia Martín, amb un temps de 23 minuts i 56 segons. En categoria de 0 a 15 anys, Lidia Estruch va ser la guanyadora, mentre que Xelo Mas va aconseguir pujar al més alt del podi en la categoria de majors de 50 anys.

Respecte a les atletes locals, en la categoria de 0 a 15 anys la guanyadora va ser Carla Montagud. Alicia Martín va aconseguir la victòria en la categoria d’atletes d’entre 16 i 50 anys, mentre que Susana Sivera va ser la guanyadora en la categoria de majors de 50 anys. A més d’aquests premis esportius, el Club d’Atletisme de Miramar també va voler reconèixer la col·laboració en l’organització de la carrera a l’atleta Xelo Mas i a la regidora i integrant de l’Associació de Dones de Miramar Maria Femenia. Així mateix, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Miramar, Vicent Seguí, també va rebre un trofeu commemoratiu per la col·laboració prestada per l’Ajuntament de Miramar perquè la I Cursa de la Dona “haja sigut una realitat. Aquest èxit ens dóna forces per a seguir avant i el pròxim any consolidar aquest nou esdeveniment esportiu a Miramar. Així mateix, des del Club volem donar les gràcies a totes aquelles persones, empreses o associacions que ens han ajudat en aquesta I Cursa de la Dona”, conclou el president del club d’atletisme miramarí, Jordi Grima.