Festes Patronals Miramar 2021

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Miramar ha organitzat la Setmana de Festes Patronals del dimarts 3 d’agost al diumenge 8 d’agost 2021 amb activitats per a totes les edats adaptades a la Covid-19.

Les activitats, organitzades a l’aire lliure, estan adaptades a la normativa sanitària per la Covid-19. Així, per a les activitats culturals com el tribut d’artistes, el concert de la Unió Musical Milamarina i el monòleg de Xavi Castillo és imprescindible la reserva de localitats i l´ús de la mascareta.

Aquest any la presencia de la pólvora servirà entre d’altres per a fer un xicotet homenatge als Sants Patrons del poble i als moros i cristians de Miramar que, un any més, no van a poder desfilar pels carrers de Miramar. 1 kilómetre de traca que recorrerà els carrers més emblemàtics del municipi, seguint el recorregut de la desfilada i les processesons en honor als patrons de Miramar.

“Aquest any hem fet una xicoteta programació adaptada a la situació de crisis sanitària que continuem patint. Hem programat activitats que puguen gaudir des dels més menuts fins als més grans: jocs, el tribut als artistes Ana Belen, Miguel Rios, Victor Manuel i Joan Manuel Serrat, el concert de la Banda de Miramar, l’actuació de Xavi Castillo, un castell de focs d’artifici per al dia del patró i una traca correguda d’1km en homenatge als moros i cristians de Miramar”, assegura Salva Gregori, regidor de Festes de l’Ajuntament de Miramar.

“Esperem que l’any que ve puga’m celebrar les nostres festes de forma normal i que això signifique que per fi hem vençut la pandèmia i que podem continuar fent allò que més ens identifica, ajuntar-nos amb els amics i familiars i omplir Miramar de festa, música i alegria”, destaca Gregori.

Programa d’activitats:

Dimarts 3 d’agost

21h Gran volteig de campanes

Dijous 5 d’agost

10.30h | Plaça de la música.

Jocs infantils d’aigua i proves.

13h Missa en honor al patró de Miramar, Sant Andreu, i als Sants de la Pedra Abdó i Senén. Missa en record dels nostres difunts.

14h Gran Mascletà.

21.30h Castell de focs d’artifici.

22.30h | Plaça de la música

Tribut a Ana Belen, Miguel Rios, Victor Manuel i Joan Manuel Serrat.

Espectacles La Tribu: ‘Musical, con mucho gusto’.

Divendres 6 d’agost

13h Missa en honor al Crist de l’Empar i la Mare de Déu del Carme.

22.30h | Plaça de la Música.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Concert a càrrec de la Unió Musical Milamarina. Bandes sonores.

Dissabte 7 d’agost

13h Missa en honor a la Mare de Déu del Rosari.

22.30h | Plaça de la Música.

Monòleg de Xavi Castillo. La bíblia, antic i nou testament.

Diumenge 8 d’agost

21h Traca correguda en homenatge als moros i cristians de Miramar i les processons dels nostres Sants Patrons.  Traca d’1 km de llargària que recorrerà els carres més emblemàtics del poble,  fent el recorregut de les processons, i la desfilada de moros i cristians.

Per motius de seguretat i control d’aforament es necessari reservar les entrades a través del web municipal http://bit.ly/entradesajuntamentmiramar