L’Ajuntament de Miramar contracta a 41 treballadors aturats durant 2021

L’Ajuntament de Miramar ha contractat durant 2021 a 41 persones aturades del municipi, gràcies a diferents subvencions de 60.000 euros aproximadament i a través de fons propis municipals.

Aquestes contractacions suposen la incorporació, per una banda, de quatre treballadors, durant dos mesos, gràcies a la subvenció d’11.250 euros, concedida pel Ministeri de Treball. Cal recordar que el procés de contractació comença amb l’elaboració d’un llistat de treballadors al SERVEF i a continuació es forma una comissió amb representants dels sindicats i un tècnic municipal, que seleccionen als treballadors en funció de la baremació del Ministeri de Treball, entre les que està la seua antiguitat en l’atur, la tinència de familiars a càrrec seu o si reben algun tipus de prestació.

A més, tres persones, de al menys 30 anys, s’han incorporat a treballar durant sis mesos gràcies a la subvenció EMCORP 2021 de 21.675,87 euros disn del programa AVALEM EXPERIÈNCIA de la Generalitat Valenciana.

El Consistori de Miramar ha contractat, en el marc del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Safor (Pactsafor), 24 persones aturades. Concretament, durant els mesos d’estiu, s’han incorporat 11 treballadors/es per a reforçar el manteniment d’espais públics a la platja. Aquests contractes, finançats a través de fons propis municipals, es porten a terme seguint els criteris i barems establerts en el Pactsafor.

Així mateix, per a la temporada estival l’Ajuntament de Miramar ha contractat sis auxiliars d’informació per a recolzar les tasques per la covid-19,amb una subvenció de 26.759,16 € de la Generalitat Valenciana, actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d´’Ocupació Juvenil. A més, quatre persones més s’han incorporat per a serveis sociosanitaris, aquests últims finançats amb fons propis municipals.