L’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, i la regidora d’Educació, Pili Mengual, es reuneixen amb el Director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel

L’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró, i la regidora d’Educació, Pili Mengual, va tindre aquest dimarts una reunió amb el Director general d’Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, per tractar l’ampliació del CEIP Oliveretes de Miramar a través del Pla Edificant.

Peiró va explicar al nou responsable de l’entitat autonòmica l‘estat en el qual es troba el centre educatiu, que després d’uns anys des de la presentació del projecte a la Conselleria, ja te necessitat de noves aules. Valcárcel explicà l’estat de l’expedient a la màxima responsable i es preocupà per la situació del nostre poble, comprometent-se a continuar estudiant el projecte presentat perquè no es quede en el calaix.

Durant la reunió a la Conselleria, tant l’alcaldessa com la regidora li trameteren la preocupació per millorar el sistema de refrigeració del centre públic i des de la direcció general s’instà a sol·licitar a la Conselleria una subvenció per a implantar plaques fotovoltaiques que significarien una solució tant per al fred com per a la calor.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “Va ser una reunió molt gratificant, que ens va permetre veure la preocupació del director general pels nostres centres i en la que vam posar sobre la taula, una vegada més, la necessitat del CEIP Oliveretes d’ampliar les aules perquè els nostres xiquets i xiquetes reben una educació en condicions”.