‘Zapatos Rojos’ | Recollida de sabates velles

sabates-web

’Zapatos Rojos’, la Instal·lació d’Art Públic de l’artista Elina Chauvet dedicada a totes les dones víctimes de la violència de gènere, arriba a Miramar el 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, de la mà de Foteatro i Amnistía Internacional.

En esta exposició, nascuda en 2009 a Mèxic, cada parell de sabates simbolitza a una dona desapareguda a causa de la violència feminicida, i estan exposades perquè aquestes dones no siguen oblidades.

Vols participar?
Diposita un parell de sabates (de dona o xiquet/a) en
les caixes situades al CEIP Oliveretes, al Centre Esportiu El Molí i a l’Ajuntament de Miramar i vine el dilluns 18 de novembre a partir de les 17.00 hores al TALLER DE PINTURA. Allí les pintarem de roig per utilitzar-les a l’exposició del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.

ACTES A MIRAMAR CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
 
▪️ A partir del 14 d’octubre. Recollida al CEIP Oliveretes, C. E. El Molí i a l’Ajuntament de Miramar de sabates  gastades. Important: han de ser de dona, xiqueta o xiquet. (Les sabates es recolliran fins al 18 de novembre).
 
▪️18 de novembre. Taller de pintura de sabates roges . A partir de les 17.00 hores a la primera planta del Centre Social El Molí. Activitat oberta a totes les edats. 
 
▪️25 de novembre. A les 17.30 hores al Parc de la Natura:
 
? Lectura manifest Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona.
?Performance de col·locació de “Zapatos Rojos” per a tots els assistents.
? Inauguració de l’exposició ‘VIU EN MI’ de FOTEATRO.
 
▪️A partir del 26 de novembre es podrà trobar l’exposició repartida en diferents edificis emblemàtics del municipi i a la Fira de Sant Andreu.

—— Traducción

‘Zapatos Rojos’, la Instalación de Arte Público del artista Elina Chauvet dedicada a todas las mujeres víctimas de la violencia de género, llega a Miramar el 25 de noviembre, Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer, de la mano de Foteatro y Amnistía Internacional.

En esta exposición, nacida en 2009 en México, cada par de zapatos simboliza a una mujer desaparecida a causa de la violencia feminicida, y están expuestas para que estas mujeres no sean olvidadas.

¿Quieres participar?
Deposita un par de zapatos (de mujer o niño/a) en
las cajas situadas al CEIP Oliveretes, al Centro Deportivo El Molino y en el Ayuntamiento de Miramar y ven el lunes 18 de noviembre a partir de las 17.00 horas al TALLER DE PINTURA . Allí las pintaremos de rojo para utilizarlas a la exposición del Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer. (Taller abierto a todos los públicos).

ACTOS EN MIRAMAR CONTRA LA VIOLENCIA DE GÉNERO
 
▪️A partir del 14 de octubre. Recogida en el CEIP Oliveretes, C. E. El MolÍ y en el Ayuntamiento de Miramar de zapatos gastados. Importante: tienen que ser de mujer, niña o niño. (Los zapatos se recogerán hasta el 18 de noviembre)
 
▪️18 de noviembre. Taller de pintura de zapatos rojos. A partir de las 17.00 horas a la primera planta del Centro Social El Molí. Actividad abierta a todas las edades.
 
▪️25 de noviembre. A las 17.30 horas en el Parque de la Natura:
? Lectura manifiesto Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer.
? Performance de colocación de “Zapatos Rojos” para todos los asistentes.
? Inauguración de la exposición ‘VIVE EN MÍ’ de FOTEATRO.
 
▪️A partir del 26 de noviembre se podrá encontrar la exposición repartida en diferentes edificios emblemáticos del municipio y en la Feria de Sant Andreu.