Vora 200 escolars participen en les Jornades d’Educació Vial de Miramar


Al voltant de 200 escolars del CEIP Oliveretes de Miramar, d’entre 3 i 12 anys d’edat, han participat esta setmana en les jornades d’Educació Vial. L’Ajuntament de Miramar ha sigut l’encarregat d’organitzar una nova edició d’esta activitat. Els agents de la Policia Local del municipi han dut a terme esta iniciativa, integrada per ensenyaments teòrics i pràctics. Les clases teòriques, impartides en l’escola, es recolzen amb videos i diapositives, mentre que les pràctiques es desenvolupen al Parc Municipal de Seguretat Vial de Miramar.

Este parc és un espai de 1.000 metres quadrats de superficie i senyalitzat amb la major quantitat possible d’indicacions, tant verticals com horitzontals. El circuit té forma rectangular i compta amb una ronda exterior que l’envolta. Així mateix, el circuit disposa de diversos vials centrals, amb pasos de zebra i gran quantitat de senyals de trànsit.

En este espai, els alumnes aprenen quin ha de ser el seu comportament com a peatons o com conductors de bicicletes o patins, per exemple. D’esta manera poden posar en pràctica els ensenyaments rebuts en les clases teòriques.