Els voluntaris de Miramar, amb la gent gran

Els voluntaris de la campanya ‘Ajuda a la gent gran’ surten al carrer cada dia per a ajudar. El grup de veïns s’encarrega de fer les tasques que les persones més vulnerables no poden fer a causa de l’estat d’alarma decretat a causa del coronavirus.

Des que dilluns passat 16 de març, l’Ajuntament de Miramar, llancés la campanya d’ajuda per a cobrir les necessitats de la gent gran del poble, ja són més d’una desena de tasques que han realitzat els 12 voluntaris inscrits en el programa. Compres de productes bàsics, medicaments, receptes mèdiques o baixes laborals, són algunes de les comandes que han realitzat.

A més, segons Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar, “aquestes ajudes s’estan incrementant amb el pas del temps i es repetiran en els pròxims dies, ja que cobreixen necessitats bàsiques”.

“El treball dels voluntaris és molt important, ja que permeten a la gent gran estar en contacte amb algú que els escolta i atén, sense sortir de les seues cases i sense risc de contagiar-se”, reconeix l’alcaldessa. “Aquestes ajudes complementen a altres serveis socials com el servei del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana que ha posat en marxa un telèfon d’orientació psicològica a les famílies, per a ajudar la població a passar de la millor forma possible aquesta quarantena”, assegura Peiró.