Miramar premia als esportistes més destacats de la temporada en la III Festa de l’Esport

L’Auditori Municipal de Miramar va acollir divendres passat, dia 3 de juny, la tercera edició de la Festa de l’Esport, una iniciativa de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Miramar que té com a objectiu premiar als esportistes locals més destacats de la temporada. En l’event també es van poder contemplar dues exhibicions, a càrrec dels alumnes de les escoles de Funky i de Zumba, que entrenen en les instal·lacions del Centre Esportiu El Molí de Miramar.

En primer lloc es va procedir al lliurament dels premis proposats pels clubs esportius del municipi. Així doncs, a proposta del Club de Ciclisme, l’Ajuntament va premiar la trajectòria de Juan Antonio Canet Gracia. Per la seua banda, el Club de Futbol Miramar va decidir proposar per al premi a Xavi Torres, coordinador del Club de Futbol Miramar durant nou temporades. A proposta del Club de Frontennis Miramar el premiat va ser Joan Vidal Barreres, tercer classificat del rànking de la Divisió d’Honor Sud i jugador escollit per al torneig del màster. D’altra banda, l’Ajuntament de Miramar va decidir premiar, a proposta del Club d’Atletisme Miramar Fent Cames, a Óscar Mateo Ibiza, per la seua contribució a l’impuls de les diverses activitats organitzades pel club. Finalment, un dels moments més emotius de l’acte va ser el guardó concedit a José Pedro Planes Ferrer, a proposta del Centre Esportiu El Molí. José Pedro és usuari del Centre Esportiu El Molí des de fa temps. Després de patir una greu operació, el seu esforç i constància li han suposat una evolució molt satisfactòria durant els últims mesos.

L’acte va comptar amb la intervenció del regidor de l’Esports del municipi, Vicent Seguí, qui va felicitar a tots els esportistes del municipi i els va animar a seguir pel mateix camí, així com va destacar el gran moment pel qual travessa l’esport de Miramar, “amb una àmplia oferta d’activitats per a tots els gustos i edats”, va explicar Seguí. L’esdeveniment va finalitzar amb un vi d’honor en la plaça de l’Era de Miramar.

PremiatsIIIFestaEsport