Miramar paga 80.000 € als seus proveïdors abans de finalitzar març

L’Ajuntament de Miramar ha pagat 80.000 € en factures als seus proveïdors d’obres i serveis durant la segona quinzena de març per a alleujar les càrregues econòmiques derivades del COVID-19.

El departament ha agilitat els pagaments de les factures com a mesura excepcional perquè totes les empreses i autònoms reben els pagaments el més aviat possible. “No ens podem permetre que tota la càrrega de la crisi sanitària recaiga sobre les nostres xicotetes i mitjanes empreses, sobre els nostres autònoms, per aquesta raó, hem fet tot el possible per a seguir pagant les factures tal i com ho estàvem fent fins ara, inclus agilitzant i abonant les factures una setmana abans d’acabar el mes”, reconeix l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.

Per a executar aquestes gestions ha estat clau la implantació del teletreball, des del dilluns 16 de març, els treballadors d’administració estan tots treballant des de les seues cases, això ha permés que amb previsió i agilitat, “hem pogut pagar les factures amb total normalitat, fins i tot avançant els terminis, perquè les nostres famílies no es ressenten”.

A més, aquest mes de març també s’han abonat els pagaments d’algunes de les beques d’estudi, “un muntant de més de 5.000 euros destinat a les famílies que més ho necessiten. Aquest pagament de les beques es mantindrà tal com ho féiem fins al moment, per assegurar que els estudiants que segueixen pagant els lloguers, els llibres de text o el material escolar, mantinguen l’ajuda municipal,” assegura Peiró.


Ajudes a autònoms decretades per la Generalitat Valenciana: