Miramar organitza una nova edició de l’Escola de la Natura, del 18 al 21 d’abril

L’Escola de la Natura és una activitat organitzada per l’Ajuntament de Miramar que té com a objectiu fomentar el respecte al medi ambient i també ajudar a conciliar la vida laboral dels pares i mares del municipi amb les vacances escolars dels seus fills. Durant els quatre dies que dura l’Escola de la Natura, els xiquets i xiquetes participaran en activitats educatives, lúdiques i esportives relacionades preferentment amb la natura, com tallers mediambientals, audiovisuals, jocs, etc… També tindran temps lliure per a fer deures.

Quan es fa??

Al Centre Social El Molí, del 18 al 21 d’abril i en horari de 9 a 13 hores.

Per a qui?

Per als xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys, fins a un màxim de 30 places

Quin preu té?

15 euros per als xiquets i xiquetes empadronats i residents en Miramar i 20 euros per als xiquets i xiquetes que no estiguen empadronats al municipi

Com puc participar?

Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir aquest formulari. A continuació, pagar per transferència o en qualsevol oficina del Banc Popular i portar còpia de l’ingrés bancari i el formulari a l’Ajuntament de Miramar, de dilluns a divendres de 10 a 13. Esta documentació també es pot enviar per correu electrònic, a regidoria03@ajumiramar.org Per a qualsevol consulta pots telefonar al 608169583.

Documents

Formulari d’inscripció a l’Escola de la Natura de Miramar 2017