Miramar millorarà el trànsit de vehicles i peatons ampliant els carrers Les Lloses i Bellreguard

L’Ajuntament de Miramar millorarà el trànsit de vehicles i vianants en el centre urbà del municipi a través de l’ampliació de dos vials del mateix. En concret, s’ampliaran els trams dels carrers Bellreguard i Les Lloses compresos entre els carrers Teular i Marina Alta. Per a poder dur a terme aquesta actuació, necessària per a seguir millorant la seguretat vial en el nucli urbà del municipi, el Consistori miramarino ha adquirit en els últims mesos dos immobles, situats en els carrers Major i Sant Andreu, que seran enderrocats per a escometre l’ampliació de dites vials.

Tal com exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca, “a més de l’ampliació de l’espai destinat a la circulació de vehicles, les obres també van a suposar l’eixample de les voreres, de manera que els vianants també es veuran beneficiats per aquesta actuació”. També s’habilitaran noves places d’aparcament en eixa zona. L’adquisició d’aquests immobles ha suposat una inversió d’al voltant de 200.000 euros, que serà íntegrament finançada amb fons propis municipals.

Respecte a les obres d’enderrocament i urbanització de tots dos vials, el seu pressupost ascendeix a 108.000 euros. D’aquesta quantitat, un total de 86.000 euros seran finançats per la Diputació de València, amb càrrec al Pla d’Inversions Sostenibles de la Diputació de València. La resta, 22.000 euros, seran finançats amb recursos propis de l’Ajuntament de Miramar.

“Aquesta actuació s’emmarca en la millora contínua de les infraestructures i serveis del centre històric de Miramar. Un exemple d’açò són les peatonalitzacions que hem dut a terme en els carrers Sant Roc, Piles, Abadia o Nou, i en les places de l’Era, Ajuntament, Major i Trapig, així com la instal·lació de diverses illetes de contenidors soterrats. El nostre objectiu és aconseguir un nucli urbà per a les persones, però sense que açò afecte a la seguretat vial i al trànsit de vehicles, que es veurà beneficiat amb l’ampliació d’aquests dos vials”, conclou Llorca.