Miramar instal·la plaques fotovoltaiques al Centre Social el Molí

L’Ajuntament de Miramar ha instal·lat 68 noves plaques fotovoltaiques en el sostre del Centre Social El Molí, i que alimentarà l’edifici municipal on està situat el gimnàs i la piscina municipal.

Aquesta instal·lació tindrà una producció estimada de 28 Kw (450w per cada placa). “La posada en marxa d’aquestes noves plaques solars suposarà un estalvi d’entre 3.000 i 4.000 euros a l’any en la factura de la llum, depenent de les hores de rendiment solar”, assegura l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.

“Aquesta inversió, a més de suposar un estalvi econòmic, és una nova aposta per les energies renovables amb l’objectiu de continuar contribuint en un desenvolupament sostenible del nostre poble”, destaca Peiró.

La instal·lació d’aquestes plaques fotovoltaiques se suma a les anteriors actuacions de la Regidoria de Medi Ambient enfocades de l’Ajuntament de Miramar encarades a la cura del nostre entorn natural: “l’ ús per part de la Policia Local d’un cotxe híbrid i un altre completament elèctric, el manteniment i renovació del bosc de paulònies, la instal·lació de l’enllumenat led en tot el poble i l’estació de càrrega elèctrica per a vehicles, situada en el polígon industrial Les Vinyes”.