Miramar incorpora un nou carril bici a la seua xarxa d’infraestructures ciclistes

CarrilBiciMiramarL’Ajuntament de Miramar ha afegit un nou carril bici a la seua xarxa d’infraestructures ciclistes, integrada per diversos carrils bici, més de 70 aparcabicis, un párking per a bicicletes cobert i vigilat a l’estiu i una estació de càrrega ràpida i gratuïta per a vehicles elèctrics en la qual també es poden recarregar bicis elèctriques.

El nou carril bici, situat en el Polígon Industrial de Miramar, té un quilòmetre de longitud i és de doble sentit. En el seu trajecte connecta els vials procedents de la Via Verda CR-670, que uneix Gandia i Oliva, amb el casc urbà de Miramar. D’aquesta manera, el nou carril bici parteix de les dues eixides de la Via Verda existents en el Polígon de Miramar i, a través dels carrers Torners i Progrés, enllaça amb la nova rotonda construïda en la intersecció entre els carrers Progrés i Mallorquins. Al costat d’aquesta rotonda també s’han habilitat tres nous aparcabicis. Així doncs, ja són més de 70 els aparcabicis instal·lats en el municipi, situats al costat dels edificis públics, en tots els accessos a la platja des del Passeig Marítim i ara també en el Polígon Industrial. En aquesta mateixa zona cal recordar que ja està en funcionament l’estació de càrrega ràpida i gratuïta per a vehicles elèctrics, en la qual també es poden recarregar bicicletes o patinets elèctrics.

Finalment i amb la finalitat de fomentar la mobilitat sostenible, l’Ajuntament de Miramar habilita durant l’estiu un aparcament per a bicicletes en la platja. Aquesta zona d’estacionament està situada al costat de l’Oficina de Turisme i permet aparcar la bici en una zona tancada i vigilada.

Recordeu que podeu consultar tota la informació sobre infraestructures i itinerarios ciclistes en la web de mobilitat i turisme sostenible de Miramar