Miramar entrega la totalitat de les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir

L’Ajuntament de Miramar augmenta en 6.766 euros la quantia aportada per a que les ajudes apleguen a tots els sol·licitants que complien les bases

L’Ajuntament de Miramar ha repartit els 84.434€ de les Ajudes Parèntesidel Pla Resistir entre els autònoms i xicotetes empreses greument afectades per la crisi sanitària de la Covid-19.

A més, el Consistori ha aportat 6.766 € de fons propis municipals per a que les ajudes aplegaren de forma equitativa a tots i totes les empreses sol·licitants que, tal i com dicta la normativa autonòmica, complien amb les bases reguladores de les ajudes.

En total s’han repartit els 84.434€ (52.771€ aportats per la Generalitat Valenciana, 18.998€ aportats per la Diputació de València i 12.665€ aportats per l’Ajuntament de Miramar) més els 6.766 € que ha aportat de més el consistori de Miramar.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “Els xicotets negocis de Miramar ja han rebut les ajudes parèntesi del Pla Resisitir. Diners que apleguen de distintes administracions, entre elles l’Ajuntament de Miramar, i que serveixen per a pal·liar els efectes tan negatius que ha tingut la covid-19 per als comerços locals”.

“En l’Ajuntament de Miramar vam començar a gestionar les ajudes en febrer de 2021 i  ho hem fet en tres convocatòries de forma que cadascuna abraçava diferents sectors productius: restauradors, botigues, xicotets establiments locals, locals esportius o del sector cultural… A més, ho hem intentat fer de la forma més ràpida i equitativa per a que els veïns i veïnes, que compliren les bases, accediren a este ajudes en el moment que les necessitaven o, el més aviat possible”.