L’Escola d’Estiu de Miramar continuarà en agost

L’Ajuntament de Miramar organitzarà també durant la primera quinzena d’agost l’Escola d’Estiu, que tindrà lloc d’1 al 14 d’agost al Centre Social El Molí. De la mateixa manera que en juliol, i en horari de 9 a 14 hores, els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys d’edat participaran en diverses activitats esportives, lúdiques i formatives. Els alumnes també tindran a la seua disposició les instal.lacions del Centre Esportiu El Molí, amb diverses zones esportives i les dues piscines.

El preu de l’Escola d’Estiu durant la primera quinzena d’agost és de 70 euros per als xiquets i xiquetes empadronats (80 per als no empadronats). Si la inscripció es vol fer per setmana, el preu és de 40 euros (50 per als no empadronats).

Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir aquest formulari. A continuació, pagar per transferència o en qualsevol oficina del Banc Popular i portar còpia de l’ingrés bancari i el formulari a l’Ajuntament de Miramar, de dilluns a divendres de 10 a 13. Esta documentació també es pot enviar per correu electrònic, a regidoria03@ajumiramar.org. Per a qualsevol consulta pots telefonar al 608169583.

L’Escola d’Estiu està limitada a un màxim de 30 places, que s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció. El termini d’inscripció acabarà el 28 de juliol. Una volta començada l’Escola d’estiu també es podrà realitzar la inscripció si encara queden places

DOCUMENTS

Formulari d’Inscripció Escoleta d’Estiu Miramar 2017