L’Ajuntament de Miramar rehabilita el frontó municipal

L’Ajuntament de Miramar ha iniciat les obres de remodelació de la pista de frontenis municipal amb una inversió de 14.700 euros, procedents de fons propis municipals.

La pista de frontenis, situada a les instal·lacions esportives municipals, fou construïda als anys vuitanta i ha estat remodela en diverses ocasions. “Actualment més d’una trentena de jugadors del club de frontenis utilitzen aquesta pista, que necessitava una rehabilitació estructural per solventar problemes que han anat eixint amb el pas del temps”, assegura Vicent Miquel, regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Miramar.

En concret les obres, que s’iniciaren el passat divendres, consisteixen en la rehabilitació de l’interior i exterior de la façana sur-est del frontó i la modernització de la pista amb la pintura de color blau. “Fonamentalment s’ha actuat per resoldre el problema de clavills, fissures i així com s’aplicarà una pintura especial que possibilitat l’amortiment i absorbeix els impactes”, destaca el responsable d’urbanisme.

“Amb aquesta inversió iniciem la modernització de les instal·lacions esportives del nostre poble i fem patent la importància de l’esport per a l’Ajuntament de Miramar”, conclou el regidor.