L’Ajuntament de Miramar posa a punt la platja per a les vacances de Setmana Santa

L’Ajuntament de Miramar, a través de la Regidoria de Turisme, ha posat a punt la platja de cara a les vacances de Setmana Santa i a l’inici de la temporada estival. En concret, els operaris municipals ja han instal·lat els rentapeus en tota la platja, així com les papereres situades en l’arena i una part de les passarel·les. Cal recordar que des de principis de març també s’ha intensificat la neteja de l’arena a càrrec dels operaris municipals i la Diputació.

D’altra banda, l’Oficina de Turisme de la platja de Miramar està oberta des d’avui dimarts fins a finals de setmana. També durant les vacances de Setmana Santa s’incrementa l’atenció sanitària que es presta en el Consultori Mèdic de la platja, que està obert els dies 21, 22, 23 i 29 de març en horari de 8 a 15 hores. En aquest sentit, l’alcalde de Miramar assenyala que les perspectives de visitants per a estos dies “son molt elevades. Esta gran afluència de visitants propicia que hàgem posat en marxa els serveis necessaris per als milers de turistes i residents de la platja de Miramar. La posada a punt de la platja de Miramar suposa un gran esforç per a l’Ajuntament de Miramar i per als operaris dels serveis municipals, amb l’objectiu de tenir una platja en les millors condicions possibles”

Respecte a les noves infraestructures de la platja, cal assenyalar que ja han finalitzat les obres de reurbanització de la plaça de Les Arenes, així com la renovació de la xarxa d’aigües pluvials de l’avinguda Jaume I. “Així mateix, enguany també tenim previst dur a terme la remodelació dels carrers Tamarits i Sotaia, també en la platja de Miramar”, exposa Llorca. D’altra banda, cal recordar que el caixer automàtic de la platja segueix en funcionament i que fins al dia 28 de març seguirà obert en el Passeig Marítim el tradicional mercat artesanal, amb activitats per a xiquets.