L’Ajuntament de Miramar organitza un viatge a la neu els dies 3, 4 i 5 de febrer de 2017

viatgeneu2017miramarportada

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Miramar organitza per als dies 3, 4 i 5 de febrer un viatge a la neu, a Sierra Nevada. El viatge inclou dos nits d’hotel amb desdejuni i un sopar al Gran Hotel Luna ****, a Granada, que compta amb piscina climatitzada, spa, pàdel i gimnàs. Els preus van de 210 a 135 euros per persona, en cas d’anar a esquiar o si només es preferix transport i allotjament. Així mateix, existixen descomptes per a xiquets fins als 6 anys, de 6 a 12 anys i per a joves de 12 a 16 anys. En el formulari d’inscripció tens tots estos descomptes detallats. No obstant, també pots telefonar al 608 169 583 per a rebre més informació sobre qualsevol detall del viatge.

L’eixida serà el divendres dia 3 de febrer a les 14 hores des de la plaça de la Música. El dissabte el dia es destinarà per complet a esquiar, anar a la neu o visitar Granada, amb desdejuni i sopar a l’hotel. El diumenge dia 5, després del desdejuni, tot el matí serà per a esquiar o temps lliure per Granada. Després del dinar, no inclòs, serà la tornada a Miramar.

Per apuntar-se al viatge s’ha d’omplir el formulari d’inscripció i fer el pagament fins al dia 13 de gener. Una volta efectuat el pagament s’ha portat el resguard a l’Ajuntament de Miramar, en horari de 10 a 13 o enviar per correu a regidoria03@ajumiramar.org

DOCUMENTS

Formulari d’inscripció