L’Ajuntament de Miramar incrementa la campanya de control del mosquit tigre

L’Ajuntament de Miramar ha incrementat la campanya de control del mosquit tigre al municipi. En col·laboració amb l’empresa CTL s’han dut a terme diverses mesures per actuar contra este insecte, com la instal.lació de trampes en zones ajardinades o el control i tractament dels imbornals del municipi. Així mateix, la setmana passada l’Ajuntament va organitzar una reunió informativa en la qual un tècnic de l’empresa CTL va instruir als agents de la Policia Local de Miramar sobre el mosquit tigre, explicant les seues característiques, comportament i formes d’evitar la seua proliferació. D’esta manera, els agents ja estan en disposició d’informar sobre el mosquit tigre als veïnes i veïnes que no necessiten.

No obstant, per a controlar el mosquit tigre és imprescindible la col.laboració ciutadana. Amb esta finalitat l’Ajuntament de Miramar va editar l’estiu passat un diptic informatiu que es va repartir pels domicilis, així com es va difondre a través de les xàrcies socials i la pàgina web municipal. Este díptic tornarà a repartir-se també este estiu.

Cal destacar que l’Ajuntament de Miramar, en col·laboració amb l’empresa CTL, disposa de les últimes novetats tecnològiques per a lliutar contra les plagues, com són, per exemple, la pintura biocida i l’ús d’un dron per a inspeccionar zones de difícil accés.

Aci podeu vore i descarregar el díptic editat per l’Ajuntament i que tornarà a ser repartit