L’Ajuntament de Miramar acaba les obres de reurbanització del carrer Tamarits

L’Ajuntament de Miramar ha finalitzat les obres de remodelació del carrer Tamarits. Les obres han suposat la millora integral d’este carrer, i tal i com estava previst, han acabat abans de les vacances de Setmana Santa. Les obres han consistit en la renovació del clavegueram tant del carrer Tamarits com del carrer de la Torre, així com en la construcció d’una nova xarxa d’evacuació d’aigües pluvials en eixa zona.

Per altre costat, també s’han renovaran les tuberies d’abastiment d’aigua potable i s’ha instal.lat nou enllumenat públic, de baix consum i equipat amb làmpades de LED. A més de la pavimentació de tot el vial, també s’han remodelat les voreres, així com s’han instal.lat nous embornals. També s’han habilitat nous pasos de zebra adoquinats i s’ha millorat l’accesibilitat a les voreres.

Esta reforma suposarà acabar amb els problemes de trànsit que es produïen sobretot en estiu, així com servirà per a facilitar el pas dels vehicles d’urgències, com ambulàncies o bombers, i l’arreplegada de residus.

Estes obres han sigut finançades conjuntament per la Diputació de València i l’Ajuntament de Miramar i han suposat una inversió de 250.000 euros