La platja de Miramar inicia aquest dissabte 11 de juny la temporada estival

La platja de Miramar inicia la temporada estival aquest dissabte 11 de juny amb els serveis renovats (Renta-peus, WC adaptat, passarel.les i papereres distribuides per tota la platja) i les certificacions de qualitat turístiques revalidades. Com a novetat aquest any la temporada s’allargarà fins al 25 de setembre permetent als veïns i veïnes i a la gent que ens visita gaudir durant més temps dels serveis estivals.

A partir del dissabte 11 de juny comença el servei de salvament i socorrisme de la Creu Roja instal·lat al Centre Cívic de la Platja de Miramar on també estaran durant tot l’estiu les dependències de la Policia Local i a partir de l’1 de juliol la Guàrdia Civil.

L’Oficina de Turisme està en funcionament del 11 de juny fins al 25 de setembre amb els serveis d’informació turística, sala d’estudis, biblioplatja i aparcament de bicis.

Pel que fa al servei de bany adaptat entra en funcionament a partir del 25 de juny, situat davant del Centre Cívic, juntament amb el servei de dutxes i la Creu Roja.

El Mercat dels Dilluns a la Platja de Miramar comença aquest dilluns 13 de juny. Aquest estiu també estarà situat a l’avinguda de Miramar.

Miramar revalida els guardons de qualitat turística

La Federació Europea d’Educació Ambiental ha tornat a concedir en 2022 la Bandera Blava a la platja de Miramar, guardó que recollirà l’alcaldessa el pròxim dimarts 14 de juny en l’acte celebrat a la Orihuela.

De la mateixa manera, la platja de Miramar també disposa del distintiu Qualitat des de 2005, atorgat per la Conselleria de Turisme i que premia a aquelles platges que han implantat un sistema de gestió respectuós amb el medi ambient i l’entorn natural.

El Camí de la Sèquia Mare manté la seua qualificació de Sender Blau, aquest any reconegut també amb una bandera que onejarà juntament amb la resta de reconeixements turístics: la Q de Qualitat Turística atorgada per part de l’ICTE (Institut per a la Qualitat Turística Espanyola), rebuda des de 2005 i sent la quarta platja amb aquest reconeixement en la província de València.