Escape Room a Miramar

20181224- cartell nits bordes

El pròxim divendres 28 de desembre a les 21:00 hores arriba, al Centre Social el Molí de Miramar, un escape room per a joves intrèpids.

L’activitat, promoguda per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Miramar, està adherida al programa de ‘Les nits bordes’, activitats d’oci educatiu per a joves de la comarca de La Safor que organitza El Calaix Jove de la Mancomunitat de la Safor, amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

La nit del divendres les portes del Centre Social es tancaran i començarà aquest joc d’escapament enfocat a joves d’entre 12 i 35 anys. A partir d’unes pistes, els participants hauran de descobrir els diferents misteris que amaga la sala. L’objectiu: aconseguir escapar abans que s’acabe el temps.

Contacte per a la inscripció: 

Regidoria de Joventut: crida o envia un whatsapp al 686 90 02 30

Regidoria de Cultura: crida o envia un whatsapp al 625 69 19 32

Aquest tipus de jocs estan consolidats com una de les tendències lúdiques més populars a escala mundial tant entre el públic jove com adult. El fenomen té l’origen en els videojocs d’aventures de la dècada dels 90, com el popular Monkey Island, on la trama necessitava l’enginy dels jugadors per a superar els desafiaments que vivien els seus personatges en la pantalla. Ara diferents misteris s’han quedat tancats en una sala a Miramar. Aconseguiràs eixir?

El programa ‘les nits bordes’ ofereix una alternativa a la cultura del consumisme d’alcohol i altres drogues a les vesprades i les nits dels caps de setmana, proposant un oci actiu i participatiu, que es basa en activitats esportives i culturals que fins ara mai no havien pogut realitzar-se de nit, i així es dóna als joves la possibilitat d’elegir que els abelleix més fer amb el seu temps lliure.