El divendres comença la V Fira de Sant Andreu de Miramar

Este divendres comença la cinquena edició de la Fira de Sant Andreu, una de les dates més importants del calendari festiu de Miramar. Fins el diumenge s’han organitzat diverses activitats concentrades entorn a la carpa gastronòmica i el mercat medieval. El divendres a les 20 hores tindrà lloc l’obertura de la carpa gastronómica. En ella es podran tastat tot tipus de tapes, així com dinars i sopars, a càrrec dels diferentes col.lectius de Miramar.

El dissabte de matí obrirà el mercat, amb una exhibició de forja medieval i diverses activitats i tallers per als més menuts. A partir de les 13 hores es podrà dinar a la carpa, amb una ampla oferta gastronòmica per a tots els gustos. Per la vesprada tindrà lloc un espectacle hípic i per la nit també es podrà sopar en la carpa, amb posterior discomòbil.

El diumenge, les principals activitats seran el taller de batukada amb la col.laboració de la Unió Musical Milamarina, així com l’espectacle de danses i càbuts a càrrec del grup de danses de Daimús. Les activitats acabaran amb un espectacle infantil en la carpa.

La programació detallada amb tots els actes es pot consultar en la página web de la Fira de Sant Andreu.