Diumenges en Família: taller de sushi!

El proper diumenge 12 de març tornen a Miramar els Diumenges en Família amb un taller de cuina que tindrà al sushi com a principal protagonista. Esta activitat es desenvoluparà al Centre Social El Molí a partir de les 11 hores i, com sempre, està dirigida a pares i mares i xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys d’edat.

Durant dues hores explicarem els principals ingredients que es necessiten per a fer sushi, així com explicarem les tècniques de cocció de l’arròs i com es fan les diferents peces de sushi. A continuació, els participants al taller faran les seues pròpies peces de sushi, que després degustarem tots junts. Durant dues hores, aproximadament, aprendreu a elaborar els vostres propis sushis pas a pas, aprenent la combinació de sabors, colors, textures i enrollant-los, a més de fer hosomakis, uramakis, nigiris i temakis, entre altres.

L’objectiu és que en acabar el taller sigueu capaços de fer el vostre propi sushi, uns dels menjar més sans i que està més de moda actualment. Per a inscriure-vos a esta activitat heu de telefonar al 608169583 o acudir a l’Ajuntament de Miramar de 10 a 13 hores. El termini d’inscripció acaba el dijous 9 de març i les places són limitades. Este taller de cuina té un cost d’un euro per xiquet o xiqueta.sushi1